Medlemmer

Medlemmer

Hvorfor trenger YFU medlemmer?

Som en non-profit medlemsorganisasjon, er YFU Norge medlem av flere nasjonale organisasjoner som gir oss mange fantastiske muligheter. Et eksempel på det er Herreløs Arv-midlene vi får gjennom LNU. Disse midlene går utelukkende til utvikling a våre frivillige, for å øke kvaliteten på utvekslingen vår våre elever ut og inn, og å øke kvaliteten på støttenettverket for våre vertsfamilier. 

Dersom medlemstallene våre blir for lave, kvalifiserer vi ikke lenger til støtten vi får gjennom disse organisasjonene. Derfor har vi satt ned prisen for medlemskap med 75% ut året, og vi håper å få med oss flere på laget!

Under 26 år?

Fordi vi er en ungdomsorganisasjon er det hos noen organisasjoner kun medlemmer under 26 som teller! Disse medlemmene er derfor ekstra avgjørende for oss. Derfor, om du er under 26, og ennå ikke har betalt medlemskapet ditt i år, er du utrolig viktig for oss! Vi håper du vil vurdere å gi denne støtten til YFU-Norge.

Hva kreves av deg som medlem?

Ingenting!

Du får retten til å stemme ved årsmøte og påvirke fremtiden til YFU Norge, men det eneste som kreves er betalt medlemskap. Resten er helt frivillig. 

Hvordan betaler jeg medlemskap?

Om du har vært medlem før:

Dersom du har vært medlem i YFU Norge før, har du en bruker i vårt system Hypersys. Der er her du betaler medlemskapet ditt. Logg deg inn her, og klikk “send faktura”. Husk å sjekke at epostadressen som er registrert er en du fortsatt bruker! 

Dersom du ikke har vært medlem før: 

Dersom du vil melde deg inn i YFU Norge for første gang, ønsker vi deg hjertelig velkommen! Her finner du link til et skjema du må fylle ut for at vi kan gi deg en bruker i Hypersys. Deretter er det bare å følge instruksen for medlemmer.